De ZorgSpecialist Grachtenloop wordt georganiseerd door SportSupport

Ingeschreven deelnemers

By | Nieuws | No Comments

Deelnemer die zich al hadden ingeschreven voor de ZorgSpecialist Grachtenloop voor 3 juli of 27 november ontvangen gratis drie codes om mee te doen aan de SportSupport ZomerRun | De ZorgSpecialist Grachtenloop. Deze deelnemers hebben inmiddels een e-mail gekregen met de code en uitleg hoe je kan meedoen. Is dit niet het geval neem direct contact op per email.

Inschrijving geopend voor De ZorgSpecialist Grachtenloop

By | Nieuws | No Comments

Op zondag 1 maart is de inschrijving open gegaan voor De ZorgSpecialist Grachtenloop. Vrijdag 3 juli klinkt voor de 26ste keer het startschot van deze Haarlemse klassieker.  Er worden weer ruim 4500 lopers verwacht.

Deelname aan de Grachtenloop staat garant voor een prachtig parcours langs de Haarlemse grachten, singels en terrassen met een enthousiast publiek. Het is een gezellige en sportieve loopavond voor jong en oud! Nieuw dit jaar is het speciale De ZorgSpecialist Grachtenloop trainingsshirt die voor een speciale prijs van €5,- wordt aangeboden. Laat zien dat je in training bent voor de Grachtenloop en gebruik dan de #TOPTIJD. De trainingshirts worden wekelijks bezorgd.

De ZorgSpecialist Grachtenloop kent drie afstanden; KidsRun (1 km), 5 km en 10 km. De deelnemers maken een ronde door het centrum van Haarlem en passeren daarbij de diverse culturele en toeristische trekpleisters. Langs dit fraaie parcours worden de lopers aangemoedigd door de vele toeschouwers.

Tevens is de bedrijvenloop een populair onderdeel. In 2019 was de bedrijvenloop uitverkocht met meer dan 100 bedrijventeams. Veel bedrijven zien de Grachtenloop als een sportieve uitdaging die het teamgevoel versterkt binnen het bedrijf.

De ZorgSpecialist Grachtenloop is het 3e evenement van het SportSupport Loopcircuit. Het Loopcircuit start op zondag 19 april met de 80e editie van de Krinkels Pim Mulierloop. Daarna volgt de HUGO BOSS Letterenloop op zondag 7 juni. Dan is De ZorgSpecialist Grachtenloop aan de beurt. Na de zomervakantie het vervolg met de Pierloop Velsen op 13 september en daarna staat de Teva Halve van Haarlem op het programma op zondag 27 september. Zondag 25 oktober sluiten we het SportSupport Loopcircuit af met de Heemstede Loop.

De ZorgSpecialist ook in 2020 hoofdsponsor van populaire Grachtenloop

By | Nieuws | No Comments

Op vrijdag 3 juli wordt voor maar liefst de 26e keer de Grachtenloop georganiseerd met De ZorgSpecialist voor het derde jaar als hoofdsponsor.

Otto Korstenbroek, directeur van De ZorgSpecialist, en Stefan Schilder, Senior Coördinator Evenementen bij SportSupport, kijken beide met veel plezier uit naar het nieuwe jaar. Korstenbroek: “Wij merken wat bewegen doet met zowel onze cliënten als medewerkers. Je zit lekkerder in je vel, hebt meer energie en dagelijkse dingen gaan makkelijker. Dat dragen wij graag uit. “Daarmee hebben wij met De ZorgSpecialist die enthousiaste partner gevonden waarmee wij samen de Grachtenloop naar een volgend niveau kunnen tillen”, vult Schilder aan. “Samen gaan wij het thema gezondheid en bewegen nog beter vormgeven. We streven gezamenlijk naar een groei van het aantal deelnemers en een nog grotere uitstraling van het evenement. Er staan leuke en interessante campagnes op de planning voor de deelnemers van dit evenement.”

Met 4500 deelnemers is De ZorgSpecialist Grachtenloop een populair evenement in de regio. “Het is al jaren het gezelligste hardloopfeestje van Nederland. Een evenement waar  Haarlemmers trots op zijn. Als je niet meeloopt dan sta je langs het parcours om alle deelnemers aan te moedigen”, zegt Schilder met een grote glimlach. Dit jaar verwacht de organisatie wederom uitverkocht te zijn. Zelfs nu het deelnemerslimiet is opgeschroefd naar 5000 deelnemers!

De bedrijvenloop is een gewild onderdeel van De ZorgSpecialist Grachtenloop. Er is plek voor 125 bedrijventeams. De Philharmonie is als businesslocatie een geweldige plek; direct aan het parcours gelegen, zodat collega’s elkaar hartstochtelijk kunnen aanmoedigen bij het passeren van deze plek.

De ZorgSpecialist levert al jaren zorg, maar dan net een beetje anders. Zo wordt er in de thuiszorg gewerkt met Kernteams (o.a. neurologie & palliatief), waardoor medewerkers kunnen doen waar ze goed in zijn, zich kunnen verdiepen en specialist worden in een bepaald vakgebied. Wonen kan net als thuis in één van de kleinschalige woonvilla’s, waar niet alleen ruimte is voor zorgen, maar juist ook voor het leefplezier van de bewoners. Met haar jaarlijkse deelname aan de verschillende bedrijvenlopen binnen het SportSupport Loopcircuit onderstreept De ZorgSpecialist haar binding met sport in het algemeen en hardlopen in het bijzonder. “Wij zijn dan ook supertrots om weer hoofdsponsor van dit geweldige evenement te zijn” zegt Otto Korstenbroek. “En kijken er naar uit om samen met jou een toptijd neer te zetten”.

Dit jaar vindt de ZorgSpecialist Grachtenloop op vrijdag 3 juli plaats. De inschrijving opent op 1 maart. Vroegboekers kunnen, tegen gereduceerd tarief, het unieke trainingsshirt bestellen. ‘Zuper’ zal in de meeste gevallen jouw shirt persoonlijk afleveren.

Op het programma staat weer de KidsRun een 5 en 10km. Het parcours gaat traditiegetrouw door hartje centrum. Voor meer informatie kijk op de website grachtenloop.nl

Gold Membership Loopcircuit

By | Nieuws | No Comments

Het Gold Membership is een nieuw en uniek concept, speciaal voor de fanatieke hardloper. Met één inschrijving is de hardloper verzekerd van een startnummer voor maar liefst zes prachtige hardloopevenementen in de regio Haarlem. Maar let op inschrijven voor dit unieke Gold Membership kan alleen in de maand januari.

Naast het gemak van 1x inschrijven ontvangt de hardloper een Early Bird korting en een voordeelpakket t.w.v. € 130,-.  Het Gold Membership biedt drie pakketten aan: het vrije keuze pakket, het 10 km pakket en het 5 km pakket. Samen met de partners van het SportSupport Loopcircuit is er voor de loper een zeer interessant voordeelpakket samengesteld.

Het Loopcircuit start in 2020 op 19 april met de 80ste Pim Mulierloop, vervolgens op zondag 7 juni de HUGO BOSS Letterenloop. Op vrijdag 3 juli staat de ZorgSpecialist Grachtenloop op het programma en op zondag 13 september de Pierloop Velsen. De een na laatste loop is de Teva Halve van Haarlem op zondag 27 september en als laatste de Heemstede Loop op zondag 25 oktober.

Finishen als deelnemer bij alle 6 hardloopevenementen? Deze prestatie verdient een extra cadeau, de speciale Gold Membership medaille. Dit is niet zomaar een medaille, maar eentje van de buitencategorie die iedereen met trots wil laten zien.

Inschrijven en meer informatie over het Gold Membership. Check sportsupportloopcircuit.nl