GOEDE DOEL

Make-A-Wish Nederland

Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen. Door deelname aan de Haarlems Dagblad Grachtenloop kunnen gezonde kinderen en hun ouders (of deelnemers) meehelpen de wenskinderen weer te laten ervaren wat de kracht van kind zijn is.

Hoe meer geld, hoe meer wensen uitkomen

Make-A-Wish Nederland werkt eraan om álle kinderen en jongeren met een levensbedreigende ziekte een wensvervulling te geven. Naast tijd en aandacht is ook geld nodig om die wensen te vervullen. Want behalve het regelen van alle praktische zaken rondom de wens, neemt Make-A-Wish Nederland ook alle kosten voor haar rekening. Hoe meer geld er binnenkomt, hoe meer wensen er jaarlijks vervuld kunnen worden.

Sinds de oprichting in 1989 beleefden al meer dan 5.000 levensbedreigend zieke kinderen hun fantastische wens. Om deze wensen te vervullen steunt Make-A-Wish Nederland op donateurs, vrijwilligers en fondsenwervende acties. Meer hulp betekent dat meer wensen in vervulling gaan.

Maak wensen waar, loop mee!

Kijk voor meer informatie op www.makeawishnederland.org

Kom in actie voor Make-A-Wish

Kom nu zelf in actie voor Make-A-Wish Nederland door een actiepagina te maken via www.justgiving.nl. Een actiepagina is in drie stappen gemaakt:

  1. Kies je goede doel: Make-A-Wish Nederland (vergeet de koppeltekens niet!)
  2. Jouw JustGiving account: maak een account aan
  3. Maak je actie aan: vul het streefbedrag in dat jij wilt ophalen en koppel jouw actiepagina aan de Haarlems Dagblad – LifeFit Grachtenloop.

Nu staat je actiepagina online. Deel deze via social media met familie, vrienden, collega’s en kennissen.

Lees hier de tien beste tips om succesvol geld in te zamelen.

Social Media

Volg ons op Facebook en Twitter voor alle actuele informatie. Pinterest voor foto’s en op Youtube voor films

Schrijf je nu in!

INDIVIDUEEL

BEDRIJVENLOOP

GROEP

MAW-forlife-logo